Er det vigtigt for dig, når du klæder dig på om morgenen, at dit tøj både er præsentabelt, moderigtigt og behageligt at have på samtidig?

Det kan være rigtig svært at finde tøj, der lever op til den kombination af egenskaber, og man må ofte enten gå på kompromis med enten stilfuldheden eller komforten. Dette er dog ikke tilfældet med tøj fra Saint Tropez, som leverer både moderigtigt og behageligt tøj til kvinder.

Med tøj herfra behøver du ikke gå på kompromis og kan altid føle dig godt tilpas velvidende, at du også ser godt ud. Du kan hele kollektionen her.

 

Til alle kvinder og alle sæsoner

Saint Tropez er et dansk tøjmærke, som producerer tøj til kvinder i alle aldre. Mærkets designs er alsidige i den forstand, at de både appellerer til yngre piger og kvinder, som måske vil kunne lide de lette, friske og farverige designs og til de ældre kvinder, som måske går efter et mere sofistikeret look med de feminine præg, som Saint Tropez’ designs ofte indebærer.

Saint Tropez er især kendt for sine lette og feminine tunikaer og kjoler, men er også populært for sine fantastiske, bløde striktrøjer og toppe i lækker kvalitet.

Tøjet er passende til alle årets sæsoner. Om sommeren er de lette materialer oplagte til de varme dage og kan blandt andet bruges på stranden over bikinien. I de koldere måneder er delene perfekte at bruge i lag.

Træk for eksempel en lækker strik over en silkeblød top eller brug den kortærmede kjole over en langærmet bluse for et look med et råt og interessant twist, mens du stadig bibeholder den feminine fornemmelse.

 

Forhandles hos Chopin

Har du ligesom så mange andre forelsket dig i Saint Tropez’ fine tøj? I så fald kan du blandt andet købe det hos Chopin, som både forhandler det på deres webshop og i deres fysiske butik. Chopin forhandler mode i alle afskygninger til kvinder – herunder både tøj, accessories og sko. På webshoppen kan du med få klik bestille lækkert og moderigtigt tøj hjem til din hoveddør.

Er du derimod mere typen, der nyder at shoppe dit tøj i en fysisk butik, kan du med fordel besøge Chopin’s butik, som du kan finde på Jægersborg Allé i Charlottenlund, hvor du kan nyde godt af god service fra personale, som ved hvad de snakker om. Også her forhandles et udvalg af Saint Tropez’ flotte designs.