Bruuns Bazaar repræsenterer både det berømte mærke, Bruuns Bazaar som har enormt meget succes og forhandles i over 20 forskellige lande, og hvis kollektioner er at finde i en af deres hele femten butikker, som er placeret rundt omkring i Skandinavien, og så er der også den nyere og yngre line, BZR, som i dette brand er sat i kombination med Bruuns Bazaar.

Linien BZR designes og produceres med fokus på, at det skal være identificerbart og have det skandinaviske look, men også give et internationalt pust. Dette har fremkaldt og fremkalder stadig en stor interesse rundt omkring i verden. BZR by Bruuns Bazaar er især kendt for at designe kjoler, som har et klassisk og sexet look på samme tid. En kjole fra BZR får en kvinde til at udstråle modenhed og voksen sensibilitet.

Tøjet fra BZR er designet med den fineste omhu og der både strømlinet og hyre væsentlig på mange måder. Især BZR’s kjoler er utrolig godt skåret, det kan kendes på at være en smule underspillet, og så er designet ganske enkelt bare så præcist og korrekt, som det overhovedet kan være.

Afspejler enkelthed

BZR by Bruuns Bazaar designer og ikke mindst forhandler tøj, som afspejler enkelhed, som er smigrende og som udstråler en uopnåelighed, der blot gør mærket og tøjet endnu mere eftertragtet og populært. Der er i BZR by Bruuns Bazaar især fokus på det moderne i form af det luksuriøse og sporty, som også bliver påvirket lidt af herretøj og derfor maskuline elementer, der kommer til udtryk ved for eksempel, at noget af tøjet er skræddersyet.

BZR by Bruuns Bazaar’s kjoler kan kendes på at have essensen af moderne stil som er kombineret med nogle mandlige pift og er derfor er det perfekte valg som outfit til et lidt reduceret festlook.

BZR by Bruuns Bazaar har hovedkvarter på Silkegade 8 i København. Her kan du gå på eventyr og lade dig hengive til de mange fristelser. Tøjet hos BZR by Bruuns Bazaar er simpelthen det, som kvinder ønsker sig og stræber efter, og er unik på grund af de indre funktioner, som tøjet er i besiddelse af, som er præcist lige så vigtigt som den ydre fremtoning og den udstråling, som tøjet er med til at give kvinder.