Hvis du søger noget nyt og spændende i din garderobe, så kan det være muligt at lede et andet sted, find dametøj med stor variation og bliv inspireret til at få en helt ny stil.

De fleste fanger sig selv i at tage det samme outfit på gang på gang på trods af den viden som man har omkring variation i dametøj. Det er nærmest muligt at få fat i alt, og der skal meget til før man bliver stemplet som er anderledes. Derfor er det også vigtigt, at man, uanset alder, eksperimenterer med forskellige typer dametøj. Man kender det stykke tøj, som man har på hver evig eneste uge, hvis ikke dag, fordi man simpelthen er kommet i en fast rutine, hvor dette er det fortrukne stykke tøj.

Dog handler det blot om, at man aktivt begynder at tage nogle andre valg, og at man på samme tid indser, at der er behov for nye og andre ideer i garderoben. Man kan som kvinde også let komme til at gå efter en bestemt type dametøj, fordi man på en eller anden måde får sat sig selv i en fast bokse, der netop kan være rigtig svær at undslippe.

Derfor bliver det også en nødvendighed, at man hopper ud af denne boks. Ofte har man lyst til at klæde sig i andet dametøj end det som man egentlig bærer til hverdag, det kan dog være utrolig svært at skifte stil uden videre. Man skal derfor langsomt begynde at skifte små ting i sin garderobe ud med de ting, som man reelt set har lyst til at gå med. Det er ikke fordi man nødvendigvis skal begynde at gå klædt som Lady Gaga, men selv de at skifte fra en almindelig stil til en anden kan virke som en udfordring.

Find en butik med en ny type dametøj

DE fleste kvinder vil også altid besøge de samme butikker, når de er på indkøb. Dette er først og fremmest fordi det er en bane, men også fordi man er sikker på, at tøjet i denne forretning passer, og man føler sig tilpas i omgivelserne. Der er ingen tvivl om, at det kan være et problem, at man ikke er klar over, hvor butikkerne ligger, men det kan også skylde, at man ikke har være på udkig efter butikker med anden form for dametøj før. Derfor må man allierer sig med sin veninde, og her finde denne nye type dametøj.

Prøv med forskellig nyt dametøj

Dog skal man passe på, at man ikke bare ender i den samme gamle vane, og man skal derfor forsat varierer sin tøjstil selvom man umiddelbart har fundet en ny, skal man være på udkig efter forsat ny inspiration.