I boligmagasinerne ser man altid smukke stuer og soveværelser, der emmer af kvalitet og luksus. Desværre er det i realiteten de færreste, der har råd til at indrette ud fra boligmagasinernes stil og smag.

Heldigvis kan man ved hjælp af nogle simple tips få sit hjem til at virke mere eksklusivt og luksuriøst, uden at det behøver koste en formue. Hvis man ved hvordan, kan man sagtens få billige eller moderate møbler til at syne eksklusive ved hjælp af de rigtige detaljer.

Vi guider dig til, hvordan du kan opgradere dit hjem, uden at du behøver tømme pengepungen.

Brug store billeder – og indram dem

Store, flotte billeder ser automatisk dyrere ud, end deres mindre lillebrødre. Samtidig bør du altid give dine billeder en ramme, hvis du vil opnå et eksklusivt og færdiggjort look.

En simpel ramme i sort eller træfarve vil passe ind i de fleste hjem. Hvis du har svært ved at finde et billede, der falder i din smag, vil sort-hvid altid give et klassisk og lækkert look.

Friske blomster i en pæn vase gør meget

Friske blomster er med til at signalere overskud og luksus. Derudover vil det også skabe variation i indretningen, når du finder nye blomster. At sørge for friske blomster er naturligvis en udgift, men du kan spare mange penge ved at købe dem det rigtige sted.

Hvis du fx køber dine friske blomster i supermarkedet, vil det ofte være langt billigere, end hvis du går til en reel blomsterhandler.

Skift sæbestykket ud med sæbepumper

Et sæbestykke er smart og nemt at gå til, men det kommer hurtigt til at se beskidt og rodet ud. Selv hvis man har en skål til sæben, bliver det efterhånden noget rod.

En sæbepumpe giver ikke kun nemmere dispensation af sæben og roder mindre, men den er også en detalje i indretningen i sig selv. Du kan enten købe en flot sæbe, eller du kan købe en sæbepumpe og hælde flydende sæbe over i den.

Brug bakker i køkkenet og på badeværelset

Bakker er et must, hvis du vil give dit hjem et organiseret og eksklusivt look. Bakker er fx oplagte til cremer eller parfumer på badeværelset eller krydderier og olier i køkkenet.

En simpel bakke i sort eller hvid er et sikkert valg, men er du mere modig, kan du også eksperimentere med forskellige farver og materialer.