Kvinder går op i modetøj! Men kan til tider blive noget forvirret over det store udvalg.

Selvom det for længst er blevet normalt for mange mænd at gå meget op i hvordan de ser ud i tøjet, så er der stadig langt op før de når kvinderne til sokkeholderne. Kvinder har brug for modetøj og gerne masser af det. De fleste mænd har været i den situation hvor kvinden skal til fest eller en anden vigtig sammenkomst og påstår at hun ikke har noget at tage på, imens manden kigger undrende på det store skab fyldt med modetøj til kvinder. Et skab fyldt med tøj, hvor der så åbenbart alligevel ikke er noget som er godt nok alligevel. Dette siger selvfølgelig både noget om kvinders behov for at ville se godt ud og gøre et godt indtryk, der så bliver til nervøsitet, men også at kvinder, modsat de fleste mænd, ikke gider at bruge det samme modetøj mange gange.

Nyt modetøj skal der til

Der skal hele tiden nyt modetøj til, garderoben skal være i udvikling for at de kan føle at de har noget pænt at tage på. Modetøj kan komme i mange forskellige variationer. Derhjemme, når en kvinde slapper af, så har hun måske bare en joggingdragt på eller en slidt t-shirt. Men skal hun ud af døren, specielt hvis der er noget vigtigt, kan det tage timer at finde den rette kjole, nederdel, top, trøje, jakke eller hvad der nu hører sig til. Gerne med en matchende taske og sko naturligvis.

modetøj bruges til at sende et signal til omverdenen om en kvinde, der er selvsikker og udtrykker glæde og skønhed. Modsat kan et forkert valg af modetøj selvfølgelig sende det modsatte signal om en kvinde, der ikke har nogen modesans og er lidt fortabt. Men de fleste kvinder synes det er sjovt at følge med i mode og diskutere med deres veninder, så for det meste vil en kvinde vælge et sæt tøj som hun ser godt ud i og som passer perfekt til lejligheden. Derfor er modetøj overalt i butikker, modeshows og magasiner.

Sidste kryds i boksen kan så være om modetøj er behageligt at have på. Dette skulle man tro var en selvfølge, men hvis en kjole er flot nok, så vil mange kvinder gerne hoppe i den for en aften, selvom den måske ikke er super behagelig at have på, hvis de ser brand godt ud i den.

Modetøj til kvinder er en jungle at finde rundt i, hvis ikke man ved hvad man laver. Specielt for en mand, der måske er ude at shoppe gaver til sin kæreste eller kone. Her hjælper det nok med en god ønskeseddel eller en venlig kvindelig butiksassistent som hos Chopin i Charlottenlund, så han kommer hjem med det rette tøj.