Det er bestemt ikke mange, der kender historien bag undertøj, og dette kan der være flere forklaringer på. Undertøjets udvikling er ukendt for mange, men undertøjet havde faktisk sine spæde år helt tilbage i Middelalderen, hvor mændene havde en slags skjorte på, mens kvinderne bar en særk inderst på kroppen, under det ydre tøj. Mændenes underbukser var smalle, hvorimod kvindernes var løse.

Op gennem tiden blev denne løse facon i undertøj bevaret, men så i 1500-tallet skete der noget med det kvindelige undertøj. Korsettet og stivskørtet blev opfundet og blev straks allerhøjeste mode. I 1900-tallet kunne verden så byde velkommen til de nu populære bryst – og hofteholdere, som faktisk har sin helt egen historie og har haft sin helt egen udvikling op gennem tiden.

I slutningen af 1800-tallet blev lingeri opfundet og har siden haft stor succes. Stilen i lingeri med blonder, pynt og lignende har haft en stor betydning for det kvindelige undertøjs udvikling i den forstand, at undertøj dengang pludselig fik en større betydning og ikke længere blot var en nødvendighed og noget, man bar  for ikke at være nøgen under tøjet. Undertøj blev en del af fænomenet, påklædning og blev faktisk endda også til en form for kropsudsmykning.

Undertøj kvinder

I dag er lingeri en form for undertøj, som får kvinder til at føle sig fine, lækre og måske endda sexede. Lingeri har derfor en enormt positiv effekt på kvinder og deres selvværd, men ikke desto mindre, har lingeriet også en udsøgt effekt på mændene. Effekten er så vidt underforstået, men forklaringen på denne effekt er, at lingeri bliver designet, så det viser alle de kvindelige former frem. Disse designs har dog haft en kraftig udvikling op gennem 90’erne, fordi de har været nødt til at følges ad og gå hånd i hånd med det kvindelige kropideal og dets udvikling. Kunne du tænke dig at leve sundt så du kan være i alt det lækre undertøj så kan du finde inspiration på madbloggen As Pie.

Undertøj online

Undertøjets udvikling har ført til, at undertøj nu på mange måder er en beklædningsdel ligesom bukser, sko og så videre. Undertøj bliver lavet i mange forskellige modeller, former, faconer og farver, og det er intet problem at finde lige præcis det undertøj, man føler er det rigtige for en selv.

Undertøj er også gået hen og er blevet et symbol på seksualitet og især undertøj til kvinder er derfor blevet en form for hyldest til kvindekroppen. Idet, et smukt og veldesignet sæt undertøj, kan forvandle enhver krop til at se hammerlækker og super godt ud. Undertøj købes oftest online i dag, måske på grund af at man kan prøve det hjemme under vante omgivelser