Lækkert designertøj fra Mos Mosh

De fleste kvinder er næsten altid på jagt efter det perfekte par bukser eller det perfekte par jeans.

Det kan være svært at finde det perfekte par, der sidder som de skal, har den rette længde og så skal de selvfælgelig også være pæne i designet.

Det er mange ting, der skal spille på en gang, og netop derfor kan det være svært at finde de helt rigtige jeans eller bukser. Hvis du er en af de mange, der leder efter det perfekte par jeans eller bukser, skulle du tage at prøve bukserne fra det danske mærke Mos Mosh.

 

Historien om Mos Mosh

Det danske tøjmærke Mos Mosh blev grundlagt af Kim Hyldahl i 2010. Kim udtaler, at han især er inspireret af kvinder omkring ham, men at hans inspiration også kommer inde fra ham selv.

Den første kollektion bestod udelukkende af jeans og bukser. Når man laver en kollektion kun med jeans og bukser, er det vigtigt at der virkelig er kælet for detaljerne og tænkt på pasformen. Dette har Kim Hyldahl formået at gøre. Tøjet er lavet af de bedste materialer. Den største forhandler af Mos Mosh bukser er Chopin. Så her går du ikke forgæves såfremt du ønsker et par Mos Mosh bukser

Siden den første kollektion er mærket vokset og er blevet mere og mere populært både her i Danmark, men også i udlandet.

Derfor er mærket siden blevet udvidet med meget andet tøj, dog stadig holdt i den samme stilart. Der er nu kommet toppe, jakker og lædervarer til. Mærket startede således med primært at beskæftige sig med denim, men har senere udvidet dette til mange andre kvalitetsstoffer. I dag kan tøjet findes i mange danske og udenlandske butikker.

 

Moderigtigt tøj

Tøjet fra Mos Mosh er ofte kendetegnet ved at have mange fede og rå detaljer. Med hans store erfaring i modebranchen, ved Kim Hyldahl hvad kvinderne vil have.

Han har derfor en finger på pulsen og ved hvad der hitter lige nu. Tøjet henvender sig til mange forskellige kvinder. Pasformen på bukserne gør, at mange forskellige typer af kvinder vil passe dem perfekt.

Ikke alle bukser kan dette. Mærket består som sagt af både bukser og toppe. Man kan derfor altid finde lige præcis det stykke tøj, der lige mangler i tøjskabet.

Hvis du mangler nogle nye jeans, er det oplagt at gå på jagt i de fede bukser fra Mos Mosh. Hvis du vil have et komplet outfit, er der også mange fede jakkesæt at vælge i mellem.

Mos Mosh har lavet en populær suit serie med navnet Mos Mosh Blake Night som kan fås i rigtig mange farver og nye hver sæson.

 

Forkæl dig selv med Prepair

Prepair er for enhver smag. Du kan altså med sikkerhed finde noget uanset om du mangler noget til fest eller til hverdag. Forkæl dig selv med Prepair tøj fra dette mærke.

Trænger du også til at forkæle dig selv? Du har helt sikkert en travl hverdag med børn, hus, arbejde, møder osv. Du bør derfor huske at passe på dig selv.

Det kan du gøre ved at forkæle dig selv med nyt Prepair tøj. Man kan forkæle sig selv på mange måder, som fx massage, weekendophold osv.

Men ved at forkæle dig selv med nyt tøj kan du både føle dig lækker og klog på samme tid. For nyt tøj var alligevel nødvendigt her til sommer, var det ikke? Og det er jo heller ikke særlig dyrt if. til fx et weekendophold.