Ønsker du fantastisk designer tøj med lækre farver, der er udarbejdet med omtanke og største omhu, så er Emily Van Den Bergh lige det tøjmærke, du burde tage til dig.

Emily Van Den Bergh er inspireret af matematikkens forunderlige verden, der både skaber klare linjer og finurlige skævheder. Der er ingen frygt at spore hos Emily Van Den Bergh, når det kommer til at udfolde en ny kollektion, og modsætninger mødes dermed ofte i en intens eksplosion af fantastisk kreativ dynamik med farver i tøjet.

Bag hver en handling ligger en nøje gennemtænkt plan, der alt i alt skaber en fin balance i designet.

Hos Emily Van Den Bergh spreder udvalget af tøj sig helt fra toppe og bluser til kjoler og vest. Blazer, toppe, skjorter, ja selv cardigan og strik er med i kollektionen, og der findes noget for enhver smag, hvad enten du ønsker det enkelt og stilfuldt eller frembrusende farverigt.

Man signalerer en attitude, der både er sensuel, selvsikker og sexet, som en kvinde, der ved, hvad hun vil og nok skal klare lige præcis, hvad hun sætter sig for.

Der mangler derfor heller ikke hverken mod eller vilje hos Emily Van Den Bergh på at prøve noget nyt og kaste sig ud i nye udfordringer. Der designes derfor heller ikke mindre end fire kollektioner hvert år, og disse kan findes i mere end 20 lande.

Køb Emily Van Den Bergh både online eller i butik

Du kan nemmest købe Emily Van Den Bergh tøj hos Chopin, De har både butik og webshop. Men med internettet er det efterhånden blevet en selvfølge at klikke sig ind på diverse hjemmesider og handle, hvad end man måtte have brug for. Dette betyder naturligvis, at du også kan finde Emily Van Den Bergh online eller i fysiske butikker.

Det er nemt og hurtigt for enhver at klikke sig ind på kollektionerne, og lige nu er online shoppen fyldt med den skønne efterårskollektion. Du kan selvfølgelig også klikke dig hen til de tidligere kollektioner, hvor du med sikkerhed kan gøre dig et rigtig godt køb til fantastiske priser.

På hjemmesiden chopin.dk hjælpes du også til at få et hurtigt overblik over kollektionens store udvalg, og er du i tvivl om størrelserne, så findes der også en overskuelig tabel, der forklarer og leder dig på rette vej. Jeans passe rigtig godt til disse farverige toppe. Da Chopin er en af Danmarks største forhandlere af Mos Mosh ville et par Mos Mosh Naomi Shine eller stich jeans passe perfekt til. Så er de til at betale. Det er Moa Mosh jeans under de 1000 kr.

Når du køber hos Chopin online og skal have dine varer fragtet i Danmark, så kan du være helt fri for bekymring omkring fragt, da denne er gratis for dig med PostNord. Emily Van Den Bergh online køb bliver typisk leveret til køber indenfor 1-3 hverdage.