Mere luksus, tak, fra Jonny Q. Indrømmet, jeg er en sucker for Jonny Q -og for alt andet, der lugter lidt af luksus.

Og sådan har det altid været. Lige fra jeg kunne kravle, fortæller min fortvivlede mor mig gerne, stilede jeg viljefast efter alt det, der strålede og skinnede af guld og glans.

Der var ikke den kugle på juletræet, der gik min opmærksomhed forbi og det antal lysestager og andre skrøbelige objekter, der har måttet lide kasserings døden ved min bløde babyhånd, kan stadig få tårerne frem i øjnene på den selv samme mor. Stakkels hende. Og jeg beklager. Det er hårdt at have hang til luksus som Jonny Q!

Death by lipstick

Da jeg fik fast grund under fødderne og usikkert begyndte min vaklende gang derhjemme, gik det kun endnu værre. Jeg fik vristet døren op til min sovende moders soveværelse og hendes klæde gemakker og iført hendes yndlings kjole -som skulle have været i brug samme aften ved et middags selskab- fik jeg fingrene i både parfume og læbestifter -og et væld af øjenskygge… Det var en drøm og jeg glemmer aldrig min glæde, ved at svælge mig i alt denne ukendte luksus.

Jeg pyntede mig selv og kjolen i en lykkerus, inden jeg overrasket kunne konstatere, at min mor ikke delte denne glæde med mig.

Hun var vågnet til det prangende syn af hendes 3 årige datter iført en nu farvestrålende, men tilsyneladende ukendelig, kjole og et orgie af endnu flere farver smurt ud ove datter og langhåret tæppe i soveværelset… Det er min første erindring om erkendelsen af at ikke alle deler min glæde ved luksus som Jonny Q.

Mere mere mere

Under hele min opvækst, med ekstra tryk på teenage årene, har min mor gang på gang måtte bøje sig i støvet gang på gang for min evne til at chokere og fortvivle hende. Det er en helt særlig gave, jeg har der… Og det kan vel ikke overraske nogen at mine glamourøse tendenser tendenser, da tiden kom, blev suppleret med en vis portion af økonomisk uansvarlighed. Hvilket nu har placeret mig i kategorien shopaholic.

Hun har været oppe søvnlæs magen nat og grundet over mulige fremtids scenarier for hendes fortabte datter. Mine lommepenge rakte aldrig længere, end der var til den næste bus, der kunne befordre mig til min shoppe-himmel lige rundt om hjørnet i det bevingede storcenter. Min stakkels, stakkels mor!

Stor pige

Men, men, men. Nu er jeg blevet en stor pige og tjener på egen hånd til dagen og vejen -og min kassekredit er også min helt egen og velfortjente. Så end ikke min mors misbilligende blik kan standse mig i min evendelige jagt på luksus. Og til mit held har jeg nu kastet min kærlighed på Jonny Q. Der er ingen grænser for hvad jeg kan få skrabet til mig med de her priser. Bliver helt opstemt blot ved tanken.

Et væld af bluser, toppe og kjoler kan ryge i kurven inden min kredit sætter en stopper for festlighederne. Og jeg kan svælge mig i alle mine erhvervelser herhjemme og skifte outfit gange mange om dagen. Jeg kan ikke få nok. Slet ikke. Jeg er bare til luksus. Og særligt denne luksus. Det er et faktum. Se mere om Jonny Q hos choopin.dk.

Selv en mor kan trænge til Jonny Q

Burde måske ringe til min mor og berette om min nye stil. Luksus på budget. Det ligner ikke helt mig. Men sådan er det nu engang. Jeg er ikke kræsen. Kan bare godt lide luksus. Og så behøver der ikke stå Chanel i nakken. Jeg tror jeg giver min mor et kald. Og redder hendes sidste dage af dette år. Hun fortjener det faktisk, efter alle disse år med uro og bekymring for hendes datter i luksus forfald. Hun skal have lidt luksus. Og måske lidt Jonny Q.