Det danske mærke Pieszak laver lækre jeans, som især skiller sig ud på deres helt perfekte pasform og skræddersyede stilart. Pieszak jeans sidder rigtig godt på kroppen, og er tilmed behagelige at have på.

Pieszak jeans har et råt look, med smukke detaljer, som skiller sig ud fra de mange andre jeans, du finder på det danske marked.

Pieszak jeans får dig hurtigt til at glemme alt om andre mærker, simpelthen fordi deres jeans fremhæver din krop på smukkeste vis, og samtidig er lavet af kvalitetsbevidste materialer.

Pieszak tilbyder desuden en masse andre styles end jeans. De laver blandt andet smukke bluser af det blødeste bomuld, toppe og jakker af dun, og giver dig dermed mulighed for at sammensætte et fuldendt outfit, med en rå og feminim stil.

Få en perfekt pasform med Pieszak jeans

Det er danske Henriette Pieszak, som står bag den lækre design af Pieszak jeans. Hun startede brandet i 2007, med et ønske om at opbygge et brand med en unik pasform og en rå kant.

Hendes filosofi er at designet skal fremhæve den kvindelige krops former og skønhed. Pieszak jeans er da også karakteriseret ved at være feminint, råt og sexet. Pieszak beskriver selv deres design som en balance mellem komfort og pasform, og så er de målrettet til kvinder med holdninger.

Med Pieszak jeans er kvaliteten i top, og du kan være sikker på, at dine jeans holder i mange mange år. Henriette Pieszak prøver selv hver eneste style undervejs i designprocessen, fordi hun mener, at selv de mindste detaljer kan gøre forskel på, hvorvidt en kvinde blot ser godt ud, eller om hun ser helt fantastisk ud.

 

Køb Pieszak jeans og støt op om gode formål

I marts lancerede Pieszak en helt ny charity-kollektion, som består af T-shits, økologiske tasker og nogle af de mest populære Pieszak jeans.

Formålet med kollektionen er at række ud til børn, i nød, på tværs af landegrænser. Derfor er der også vævet den internationale morsekode ’SAVE’ ind i striberne i kollektionen. Overskuddet fra salget går til Red Barnet, som arbejder for at hjælpe verdens nødlidende børn.
Ud over charity-kollektionen kan du også finde Pieszak jeans med svanemærket denim.

Kollektionen er som den første i Danmark blevet tildelt Nordens officielle miljøcertificering, Svanemærket.